Prest Expert

Expertiză contabilă

Expertiză contabilă

Prin intermediul unui expert contabil calificat, obțineți informații precise și obiective despre situația financiară a companiei dumneavoastră, necesare pentru luarea deciziilor informate și rezolvarea oricăror probleme sau litigii apărute.

Expertiza contabila este misiunea data unui expert contabil de a controla registrele, actele si conturile unui agent economic, cu scopul de a furniza partilor interesate datele necesare sau de a procura justitiei informatiile interesate pentru a se pronunta, in cunostinta de cauza, asupra unui proces sau a unei contestatii de care a fost sesizata.

Expertizele contabile sunt mijloace de probã utilizabile in rezolvarea unor cauze care necesitã cunostinte de strictã specialitate din partea unor persoane care au calitatea de expert contabil.

Ca mijloc de proba, expertiza are un rol insemnat, ea aducând in fata instantei, sau in fata partii(lor) interesate, raportul unor persoane autorizate, specializate in diferite domenii de activitate, ajutând infaptuitorii justitiei sa pronunte o hotarâre dreapta, iar persoanele interesate sa ia o decizie justa in cunostinta de cauza.

Daca sunteți în căutarea unui pachet complet de servicii economice, financiare și manageriale, Prest Expert este soluția perfecta pentru dumneavoastră! Prin experiență și profesionalismul nostru, vom transforma obstacolele dumneavoastră în obiectivele noastre și vom oferi soluții adaptate nevoilor afacerii.

Beneficiați de servicii de calitate, inovatoare și adaptate schimbărilor legislative, astfel încât puteți fi mereu un pas înaintea concurenței. Fiți fără grijă și câștigați timp, în momentul în care noi ne ocupăm de depunerea declarațiilor și raportărilor.

Suntem deschiși pentru colaborări

Veți fi contactat de un consultant Prest Expert pentru informații și oferte