Contabilitate Craiova

Accesare fonduri europene UE – Craiova

depunere PROIECTE FONDURI ÎN CRAIOVA

Accesare fonduri europene UE în Craiova

Accesati fondurile europene regionale sau nationale cu ajutorul echipei noastre. Consultanta, planificare, optimizare fiscala, studii de piata, cereri de oferta si redactarea completa a proiectelor sunt doar cateva dintre serviciile noastre menite sa va ajute sa castigati finantarea.

Regiunea Dolj – Craiova are oportunitati multiple pentru afaceri si investitii, iar accesarea de fonduri europene poate fi un factor esential in dezvoltarea si cresterea acestor afaceri.

In colaborare cu clientii, identificam sursa de finantare potrivita pentru tipul de afacere si de nevoie, analizam eligibilitatea si intocmim dosarul cererii de finantare, inclusiv planul de afaceri sau studiul de fezabilitate.

Asiguram asistenta in alegerea furnizorilor de produse sau servicii si in implementarea proiectului, oferind management de proiect si monitorizare pentru o implementare eficienta si reusita a proiectelor europene.

Suntem specialisti in accesarea fondurilor europene si oferim servicii complete de consultanta pentru firme, administratii locale si judetene, ONG-uri.

Redactarea si intocmirea proiectelor de finantare este esentiala pentru a obtine succesul unei afaceri sau proiect. Serviciile noastre de redactare si intocmire proiecte de finantare ofera oportunitati pentru accesarea de fonduri europene, programe guvernamentale sau finantari bancare. Ne concentram pe a identifica sursele cele mai potrivite de finantare pentru afacerea ta si pe a asigura ca proiectul tau se conformeaza tuturor cerintelor si regulilor de eligibilitate. Prin serviciile noastre de redactare si intocmire proiecte de finantare, vom pregati un dosar complet, care va include un plan de afaceri, un studiu de fezabilitate si alte documente necesare pentru a obtine finantarea. Lucram cu tine pentru a asigura ca proiectul tau este prezentat in cel mai bun mod posibil, oferind astfel cele mai bune sanse de succes pentru obtinerea finantarii.

Auditarea proiectelor din Craiova cu finanțare europeana reprezinta o analiza amanuntita a cheltuielilor si a activitatilor efectuate in cadrul unui proiect finantat prin fonduri europene.

Scopul acestui audit este de a verifica daca proiectul a fost implementat conform regulilor si procedurilor aplicabile, daca au fost utilizate corect fondurile alocate si daca au fost atinse obiectivele stabilite.

Auditarea proiectelor cu finanțare europeana este esentiala pentru a asigura transparenta si responsabilitatea utilizarii fondurilor si pentru a furniza informatii relevante privind eficienta si impactul proiectului.

Este realizata de catre auditori independenti si autorizati, care au expertiza si cunostintele necesare pentru a efectua o evaluare corecta si obiectiva.

Serviciul nostru de depunere proiecte de finantare in Craiova ofera sprijin si asistenta in identificarea si accesarea surselor de finantare potrivite nevoilor si obiectivelor dumneavoastra, inclusiv programe precum Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR), Programul Operational Regional (POR), Programe Operationale Sectoriale si altele. Ne angajam sa va oferim servicii de consultanta si intocmire proiecte, asistenta in elaborarea de planuri de afaceri, studii de piata si altele, precum si in intocmirea documentatiei necesare pentru depunerea proiectului. Cu o echipa de experti in finantare europeana si o buna cunostinta a pietei locale, suntem pregatiti sa va oferim cele mai bune sanse de accesare a fondurilor europene si de a va ajuta sa atingeti obiectivele de afaceri.

Suntem o companie din Craiova specializată în obținerea de microgranturi, fonduri externe și granturi pentru investiții, capital de lucru, HORECA, Agro Invest, digitalizare și Electric-Up. 

Oferim consultanță și asistență în obținerea de granturi pentru IMM-urile care doresc să investească în afacerile lor sau să obțină capital de lucru prin intermediul programelor IMM Invest sau IMM Factor. S

Oferim servicii de analiza economico-financiara, intocmirea documentatiei necesare pentru accesarea programelor de finantare in Craiova si asistenta in implementarea proiectelor in Craiova cu finantare din fonduri publice. 

Suntem deschiși pentru colaborări

Veți fi contactat de un consultant Prest Expert pentru informații și oferte